| Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? | |
|
|
Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? | Sportime | | 29% | [ 2 ] | Φως | | 0% | [ 0 ] | Φίλαθλος | | 0% | [ 0 ] | Sportday | | 57% | [ 4 ] | Πρωταθλητής | | 14% | [ 1 ] | Goal | | 0% | [ 0 ] | Πράσινη | | 0% | [ 0 ] | Score | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 7 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τρι Οκτ 02 2007, 01:30 | |
| Ποιά είναι πιστεύετε η καλύτερη αθλητική εφημερίδα? Με ποιά ξεκινάτε τη μέρα σας και με τι κριτήρια την επιλέγετε? | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τρι Οκτ 02 2007, 07:34 | |
| Το sportime ειναι πιστευω,διοτι ειναι αντικειμενικη,την εχω συνηθησει γιατι την επαιρνα απο παλια (πριν βγουν sporday και goal),και εχει εκτενες ρεπορταζ απο την αμαδα μου,σε αντιθεση πχ με τις φυλλαδες των τριων μεγαλων της Αθηνας. | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τρι Οκτ 02 2007, 18:02 | |
| Παλιότερα διάβαζα Sportime αλλά πλέον τάσσομαι υπέρ Sportday, κυρίως λόγω των δημοσιογράφων που αρθρογραφούν τους οποίους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Επίσης δεν πιστεύω ότι στερείται αντικειμενικότητας. Ε θα διαβάσω και καμιά Score να μάθω τα νέα της ομάδας μου, καμιά Derby να γελάσω λίγο... | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τρι Οκτ 02 2007, 19:28 | |
| KΑΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ!ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ SPORTDAY,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ,ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ.Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΠΟΥΔΙΣΤΙΚΗ,ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΑΝΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ! | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τρι Οκτ 02 2007, 23:05 | |
| Γενικά το να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες πιστευω οτι ειναι χασιμο χρονου και τζάμπα γνώσεις.Kαλύτερα να διαβάσεις μια πολιτική ακόμα και αν σου φαίνεται βαρετή παρά μια αθλητική.Όλο και κάτι θα μάθεις
Σαν φαν όμως των σπορ θα αγοράσω και καμια για να σκοτώσω την ώρα μου και φυσικά αυτή που θα επιλέξω θα είναι SportDay (άντε και κανα Φως αμα έχει κάνει καμια μεγάλη νικη ο γαυρος) Αυτή όμως που διαβάζω καθημερινα είναι η ΟΜΑΔΑ(ενθετο με ΤΑ ΝΕΑ) Είναι απλή,λιτή,έγκυρη,αντικειμενικη και χιουμοριστικη κι όλα αυτά μόνο μέσα σε 8 σελίδες.Μέσα σε 10λεπτά έχεις μάθει τα πάντα Υ.Γ.τις Δευτέρες φτάνει τισ 20 σελίδες λόγω της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τετ Οκτ 03 2007, 02:08 | |
| Συμφωνώ ότι κάποιες φορές τα ένθετα των εφημερίδων είναι πλύ καλά. Για χρόνια έπαιρνα το Εθνοσπορ κάθε Δευτέρα δωρεάν με το Έθνος και δεν το άλλαζα με τίποτα.
Ρε πως μπορείτε και παίρνετε Φως? Δεν διαβάζεται με τίποτα κατά τη γνώμη μμου. Πολύ κουραστική εφημερίδα με όλα αυτά τα μικρά παραθυράκια και τα φύλλα - σεντόνια.. | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τετ Οκτ 03 2007, 10:27 | |
| Man από το να διαβάσω πρωταθλητή,1000 φορές καλύτερα να σκεπάζομαι διαβάζοντας τα σεντόνια του Φως. Άσε που όταν χρειαστεί να βάψω το δωμάτιο μου με μισό Φως εχω καλύψει όλο το πάτωμα | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τετ Οκτ 03 2007, 15:42 | |
| Ουσιαστικα και γω με την ομαδα απο τα νεα τη βγαζω τοσα χρονια...πολυ σπανια πια να αγορασω sportime... | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Τετ Οκτ 03 2007, 17:18 | |
| Πάντως σαν φαν του ξένου ποδοσφαίρου, έχω να πω ότι και οι εφημερίδες για το στοίχημα έχουν πολύ καλή ενημέρωση για τα διεθνή. Είναι δυο σε ένα, και διαβάζεις προγνωστικά και ενημερώνεσαι... | |
|
| |
Dragon Τουρίστας
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ηλικία : 35 Περιοχή : KRITI!!!! Επάγγελμα : foititis(elpizo oxi aionios) Registration date : 16/11/2007
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Πεμ Νοε 29 2007, 01:39 | |
| ego diavazo goal, alla an thes na matheis gia ton thrylo i monadiki egkiri einai o protathlitis... alla prepei na menese afta pou grafei mono alla na vgazeis kai ta dika sou symperasmata... | |
|
| |
Dragon Τουρίστας
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Ηλικία : 35 Περιοχή : KRITI!!!! Επάγγελμα : foititis(elpizo oxi aionios) Registration date : 16/11/2007
| Θέμα: Απ: Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? Πεμ Νοε 29 2007, 01:42 | |
| (alla den prepei na meneis se afta pou grafei mono alla na vgazeis kai ta dika sou symperasmata...)* | |
|
| |
| Καλύτερη αθλητική εφημερίδα?? | |
|