Σήμερα το πρωί δέχτηκα ένα τηλεφώνημα όπου με ρώταγε ένα παιδί "τι τρέχει, τα σπάσατε; Θα κλείσεις του forum". Τότε αντιλήφθηκα ότι έγινε μια απίστευτη παρεξήγηση.
Έχοντας δώσει την ψυχή μου στη κατασκευή και διαχείριση αυτού του forum όπου ξόδεψα όχι μόνο χρόνο αλλά ακόμη και μαθήματα και άλλες ασχολίες με έπιασε το παράπονο. Με έπιασε το παράπονο ότι δυστυχώς σε μια παράταξη που ξεκίνησε από χαμηλά (αλλά που συνεχώς δικαιώνεται) δεν κατάφερα να βρω ένα στήριγμα,κάποιον που να μπορούσε να συμβάλει στην όλη προσπάθεια. Λογικό βέβαια, χρειαζόταν όχι μόνο γνώση αλλά και συγγραφική και οργανωτική ικανότητα. Βλέπετε δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε του μεγάλου ποσοστού αλλά ούτε των χρημάτων ....
Αυτό ήταν όλο και σε κάθε περίπτωση δεν έχω πραγματικό παράπονο από μια παράταξη όπου ο καθένας μας έπρεπε να δώσει το 110% του εαυτού του. Τέλος η δύναμη ενός forum είναι η συμμετοχή σας... και όσο καιρό ήμουν υπεύθυνος... μέχρι δηλαδή που μου κόπηκε το internet αρχές Σεπτέμβρη... αγκαλιάσατε αυτή τη προσπάθεια και για αυτό οφείλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας αλλά και να καλέσω όποιον ενδιαφέρετε να συνεχίσει αυτό το έργο τώρα που επιτέλους πήρα πτυχίο.