| Παιχνίδια | |
|
+7Carissa pasparis21 ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ImmortalFrank Μορφή Nikos_7 Net_Commander 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Net_Commander Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Registration date : 12/12/2006
Character sheet Test: dokimi
| Θέμα: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 11:50 | |
| Εδώ μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις περί παιχνιδιών υπολογιστή | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 11:53 | |
| Ωραιο topic! Εχει κανεις το νεο NFS να μου το κραταει στη σχολη γιατι το δικο μου δε την παλευει..? | |
|
| |
Μορφή Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Επάγγελμα : Μπεκρόγατα Registration date : 14/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:06 | |
| Παίξε κανά adventurάκι ρε φίλε να στανιάρεις... | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:14 | |
| Εχεις να μου προτεινεις κατι?? Επαιζα το company of heroes αλλα τελικα ειναι λιγο μλκ γιατι σε ξεκιναει με μαχες αμεσως..Εμενα μαρεσει να χτιζω κ λιγο οπως το AGE of EMPIREs παλια..(το νεο ειναι ψιλομλκ) Για προτεινε κανα game.. | |
|
| |
Μορφή Φοιτητής
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:17 | |
| ο αδερφός μου έπαιζε ένα κορυφαίο στο στυλ που λες, το Rise of Legends: Rise of Nations. Εγώ αυτά τα βαριέμαι...
Γι αυτό ένα θα σου πω: Παίξε κανά adventurάκι ρε φίλε να στανιάρεις... (Dreamfall, Sanitarium, Grim Fandago κλπ...) | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:19 | |
| καλα βασικα γενικως δε τρελαινομαι κ μονο κανα pro παιζω αλλα αυτα που μου λες δε τα ξερω..για πες περιπου περιεχομενο απο καποιο.. | |
|
| |
ImmortalFrank Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 97 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ!!! Επάγγελμα : !!Laptop seller!! Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:38 | |
| Λοιπόν. Έχω αρκετά να προτείνω. Κατ αρχάς, όποις θέλει το NFS CARBON το έχω. Το τερμάτησα και έιναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή κάρτα γραφικών, γερό επεξεργαστή και μπόλικη μνήμη. (Εγώ με την nvidia 7800 gtx σε sli, 2 gb ram, amd 4000+ x2 dual core, έπιανε περίπου 40 fps σε ultimate quality και ανάλυση 1280χ1024). Τώρα, για turn based strategy έχω να προτείνω το Heroes of might and magic 5. Επίσης στην ίδια κατηγορία βγαίνει σε λίγο καιρό και το πολύ καλό Disciples 2. Για first person shooter προτείνω το F.E.A.R. και το expansion F.E.A.R. Extraxtion point. Επίσης το multiplayer κομμάτι του τίτλου αυτού διατίθεται δωρεάν από την σελίδα της sierra. κατεβάστε το και θα με θυμηθείτε. Και το Just cause είναι καλό! Πρέπει επίσης να αναφέρω το Battlefield 2142 και το multiplayer μέρος του είναι ανεπανάληπτο. Αν θέλετε κανένα online racer προτείνω το δωρεάν trackmania nations ή το καινούριο trackmania united. Όσο για τους φανατικούς των adventures πρέπει να έχουν παίξει οποσδήποτε τα SYBERIA 1&2 (ΦΟΒΕΡΑ) Και τα Rynaway 1&2 (το 2 μόλις κυκλοφόρησε). Όσοι αναζητούν κάτι ελαφρύ, εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό δοκιμάστε το crazy frog racer 2 καθώς και το monopoly: here and now edition. | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:47 | |
| Δηλαδη εγω που εχω 3ghZ ton prescot 2x512 kai 6600GT 128mb δε το σηκωνω?? Να σου πω το NfS που εχεις θελει daemon κλπ??γιατι εμενα θελει μια διαδικασια για εγκατασταση και την ψιλοβαριεμαι, οποτε ψαχνω αν υπαρχει κανα ετοιμο που να παιζει κατευθειαν.. Κανενα σε στυλ AOE 2 δε παιζει??να χτιζεις και λιγο πολιτισμο αλλα ναχει κ καμια μαχη.. | |
|
| |
ImmortalFrank Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 97 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ!!! Επάγγελμα : !!Laptop seller!! Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 12:54 | |
| - Nikos_7 έγραψε:
- Δηλαδη εγω που εχω 3ghZ ton prescot 2x512 kai 6600GT 128mb δε το σηκωνω?? Να σου πω το NfS που εχεις θελει daemon κλπ??γιατι εμενα θελει μια διαδικασια για εγκατασταση και την ψιλοβαριεμαι, οποτε ψαχνω αν υπαρχει κανα ετοιμο που να παιζει κατευθειαν.. Κανενα σε στυλ AOE 2 δε παιζει??να χτιζεις και λιγο πολιτισμο αλλα ναχει κ καμια μαχη..
Θα παίξει μια χαρά. Το πολύ πολύ να χαμηλώσεις λίγο τα γραφικά. Λίγο όμως. Κυρίως γιατί η κάρτα σου δεν υποστηρίζει pixel shaders 3.0 Στην κατηγορία παιχνιδιών που ζητάς έχω να προτείνω το καταπληκτικό medieval 2: total war. Επίσης, κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι το καλοκαίρι να βγει το Spore. Πρέπει να είναι πολύ καλό. | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 13:01 | |
| Οκ immortal, ευχαριστω.. για τα γραφικα δε με πολυνοιαζει, τα χαμηλωνω, παντως στο company of heroes ταχω βαλει τερμα και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα. ΤΟ meddieval θα το βαλω μαλλον. Οσο για το nfs καποια μερα το κανονιζουμε αν μπορεις.. | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 13:21 | |
| ΤΟ GTA SAN ANDREAS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 13:27 | |
| Το Medieval από όσο ξέρω, έχει τρελές απαιτήσεις προκειμένου να παίξει καλά. Για adventure προτείνω να δοκιμάσετε κάποια παλαιότερα όπως, Full THrottle, Sam and Max, Grim Fantago(ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ) ή κάποιο Broken Sword. Από FPS πέραν του FEAR πολύ καλά ήταν το Call Of Duty 2, Quake 4, FarCry Σε Racing Simulation το καινουργιο NFS (δε θέλει antiblax kai μ@λ@κίες) το Juiced και το Toca 3 είναι καλές επιλογές.
Τέλος από strategy, δοκιμάστε το Warhammer: Mark Of Chaos
Αναμένουμε STALKER και CRYSIS!!! | |
|
| |
ImmortalFrank Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Ιαν 23 2007, 13:32 | |
| - ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ έγραψε:
- ΤΟ GTA SAN ANDREAS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Να σου πω.....Το είχα ξεκινήσει με όλη την καλή διάθεση και ξεκίνησα να το εξερευνώ. Μέσα στη δεύτερη βδομάδα όμως το βαρέθηκα. Το gameplay ήταν επαναλαμβανόμενο και οι αποστολές έμοιαζαν λίγο πολύ όλες μεταξύ τους. Συμφωνώ στο ότι ο χρήστης έχει απόλυτη ελευθερία μέσα στο παιχνίδι αλλά αρκεί αυτό ώστε να σου τραβήξει το ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα??? Βέβαια με τη χρησιμοποίηση mods το θέμα αλλάζει........ | |
|
| |
ImmortalFrank Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Πεμ Ιαν 25 2007, 17:50 | |
| Για όσους ασχολούνται με παιχνίδια (ακόμα και για κονσόλες) ας επισκευτουν το www.gamershell.comΕίναι πλήρες, ανανεώνεται σε ωριαία βάση, περιέχει τα τελευταία trailers, demos, patches, videos, screenshots. Επίσης, στα πιο δημοφιλή παιχνίδια έχει ξεχωριστές σελίδες και έχει όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των αναμενόμενων παιχνιδιών. Τέλος (αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από το filefront) είναι ότι όταν πάει κάποιος να κατεβάσει ένα αρχείο, υπάρχει ελληνικός server και πιάνει ασύλληπτες ταχύτητες. (Με 768 kbps κατέβασα το demo του battlafield 2142 που είναι 1gb, σε 4 ώρες περίπου!!!) Αξίζει, δείτε το και πέστε εντυπώσεις. | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Δευ Ιαν 29 2007, 02:02 | |
| Εν τω μεταξύ λες λες για τα παιχνίδια και μετά μου αναρωτιέσαι γιατί δεν σου απαντάνε αλλά λογικό μου φαίνεται αφού δεν καταλαβαίνει "κανένας"!Εγώ τουλάχιστον προσπάθω να βγάλω μια άκρη τελοσπάντων στα όσα γράφεις και χάνομαι! Δεν είναι κατάσταση αυτή...Θέλω επεξήγηση! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Δευ Ιαν 29 2007, 09:50 | |
| Μα συγνώμη, σε topic για παιχνίδια γράφει... για τι πράγμα ήθλες να γράφει; Για καγκουρό ; | |
|
| |
ImmortalFrank Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Δευ Ιαν 29 2007, 15:13 | |
| | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Τρι Φεβ 06 2007, 13:32 | |
| Παιδια βρηκα ενα πακετο με ολα τα παιχνιδια του SUPER MARIO που εχουν βγει για ολες τις κονσολες, απο game boy μεχρι Ν64 κλπ... Επαιξα mario kart μετα απο τοσα χρονια κ ειχε πολυ πλακα. Ρε σεις , ενα παιχνιδι με KART παλι που παιζαμε 2πλο ή 4πλο ηταν το crash?? που γινοταν πανικος??Θυμαται κανεις?στο playstation.. | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Παρ Μαρ 02 2007, 14:16 | |
| | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Παρ Μαρ 02 2007, 15:29 | |
| Πολύ καλό Aaron! Κάθομαι και σκοτώνω προβατάκια! | |
|
| |
Μορφή Φοιτητής
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Σαβ Μαρ 03 2007, 08:38 | |
| Aaron δεν παίζεσαι... Που το βρήκες αυτό ρε θηρίο; Μετράει πολύ | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Σαβ Μαρ 03 2007, 14:58 | |
| Καλά μεγάλο κόλλημα! Μέχρι το 20 όμως έφτασα ρε γμτ κι έχασα! | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Σαβ Μαρ 03 2007, 15:38 | |
| Το τερματισα με 39 lines και 5881 βαθμους!Αμα κανει κανεις καλυτερο σκορ να το γραψει... | |
|
| |
Net_Commander Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Registration date : 12/12/2006
Character sheet Test: dokimi
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Σαβ Μαρ 03 2007, 15:42 | |
| Το παιχνίδι αυτό φορτώθηκε και στην ενότητα "Music and games on line" | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Παιχνίδια Κυρ Μαρ 04 2007, 18:28 | |
| | |
|
| |
| Παιχνίδια | |
|