Καταρχάς δν νομίζω ότι το pοst είχε κάτι το προσβλητικό ή ενοχλητικό για να σε πειράξει. Τέσπα, σχετικά με την απάντησή σου:
Λες στο προηγούμενό σου post:" Βασω, θα διαφωνησω μαζι σου οσον αφορα την υπαρξη των αναρχικων...Για μενα η πληρης ανυπαρξια τους θα ηταν ευτυχημα για τον τοπο,απο οποια πλευρα και αν το δεις..."
Στο επόμενο λες:"Μαθε λοιπον κυριε anarchy οτι δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι τους θεωρητικους αναρχικους με τους γνωστους-αγνωστους που τα σπανε καθε τρεις και λιγο επειδη δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν,δερνουν οποιον βρουν μπροστα τους και δεν υπολογιζουν τιποτα!"
Είναι ξεκάθαρο πώς τους διαχωρίζεις και δν μιλάς συνολικά... Αλήθεια, πότε αναρχικοί επιτέθηκαν σε άτομα που συμμετείχαν σε πορεία, εκτός από μπάτσους που πρώτα επιτέθηκαν; Και να σου θυμήσω εδώ ότι το καλοκαίρι, αν δν υπήρχε μπλοκ αναρχικών - αντιεξουσιαστών, οι συνάδελφοί σου από το ΕΜΠ ακόμα θα έτρεχαν και δν 8α έφταναν στη Μητροπόλεως..
Έπειτα, από που προκύπτει ότι:"Εσυ εισαι βασικα πολυ κοντα σε αυτη την ιδεολογια και οχι εγω,μιας και τα ακρα συγκλινουν οπως γνωριζεις...";; Αυτό το παραμύθι το πουλάνε οι φασίστες και οι ρουφιανοδημοσιογράφοι χρόνια τώρα. Αν θες εξήγησέ μου που μπορεί να συγκλίνουν οι αναρχικοί και οι φασίστες από άποψη ιδεολογίας.
Και για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα: αναρχικός δεν είναι κάθε αντικοινωνικός κόπανος που βγάζει τα κομπλεξ και την μικρότητά του ή πουλάει μαγκιά πετώντας μια πέτρα ή σπάζοντας μια τζαμαρία, εκμεταλλευόμενος μια πορεία φοιτητών ή όποιου άλλου.
Τώρα σχετικά με τους μπάτσους: συλλαμβάνουν φίλε, όχι όμως τους ασφαλίτες που χώνονται στην πορεία για να προκαλέσουν . Για ρώτα να μάθεις τι έπαθε ένα παιδί από τη Νομική από διμοιρία μετά από πορεία στην Εμ. Μπενάκη, μετά το τέλος πορείας, επειδή πήγαινε πανό αντιεξουσιαστών πίσω στο στέκι.
Αυτά, χωρίς καμιά διάθεση να προσβάλλω