Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ηλικία : 41 Περιοχή : NIKAIA Registration date : 12/01/2007
Θέμα: ΒΙΒΛΙΑ Παρ Φεβ 02 2007, 23:05
Το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει με διαφορά είναι "Ο Ιστορικός" της Ελίζαμπεθ Κόστοβα. Είναι η αληθινή ιστορία του Κόμη Δράκουλα, μέσα από προσωπικές τις εμπειρίες……….. Πραγματικά αξίζει να θυσιάσετε λίγο χρόνο για το παραπάνω βιβλίο.
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΑ Τρι Φεβ 06 2007, 14:26
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ, ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΑ Κυρ Φεβ 11 2007, 19:18
Πείτε κανένα καλό βιβλίο να διαβάσω που να μη έχει σχέση με τα μαθήματα της σχολής φυσικά...Κανένα μυστηρίου ή περιπέτειας που να με κρατάει σε γρήγορση,μην το βαρεθώ αμέσως.
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΑ Κυρ Φεβ 11 2007, 20:01
Σου προτείνω το βιβλίο της Γενικης Διδακικής και Αρχές παιδαγωγικής... είναι ένα βιβλίο με
-πολύ αγωνία (να προλάβεις να το τελειώσεις πριν δώσεις) -πολλές ανατροπές (εκεί που νομίζεις ότι κατάλαβες τι εννοεί οι επόμενες σειρές σε διαψεύδουν) -με έντονες θρησκευτικές αναζητήσεις (Θέε μου βόηθα με να το περάσω... Μα τι στο δια*** γράφει) -και πολυ μυστήριο (μα τι διάβαζα τόση ώρα;;; )
Υ.Γ. Αν ποτέ βγει επόμενο Πασπατεύοντας... νομίζω ότι βρήκα το επόμενο μου άρθρο
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
Θέμα: Απ: ΒΙΒΛΙΑ Κυρ Φεβ 11 2007, 20:04
Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια antre,θα το θυμάμαι να μην το προτιμήσω!
ΒΙΒΛΙΑ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης