| ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ | |
|
+5ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Candy Aaron Antre Net_Commander 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Net_Commander Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Registration date : 12/12/2006
Character sheet Test: dokimi
| Θέμα: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Τετ Ιαν 10 2007, 10:30 | |
| Καλώς ήρθατε στο forum της ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ. Μετά από μια προσωρινή αποχή επιστρέψαμε βελτιωμένοι για τις ανάγκες των φοιτητών του Οικονομικού Νομικής και σας περιμενουμε όλους για να σας ενημερώνουμε, να ακουστείτε, να προβληματιστείτε…
Αν είστε καινούργιος χρήστης εδώ μπορείτε να πείτε ένα "γειά" στα υπόλοιπα μέλη | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Πεμ Ιαν 11 2007, 10:53 | |
| Γεία σε όλους, με λένε Ανδρέα (δυσκόλο να το καταλάβεις ) και είμαι 5 έτος. Εσείς ; Παιδιά χαίρομαι που ξανά μπηκε το forum σε λειτουργία.. πραγματικά μου είχε λείψει.. | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Πεμ Ιαν 11 2007, 13:42 | |
| Hi my name is Aaron!!! | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Πεμ Ιαν 11 2007, 14:10 | |
| Χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου όλους στο forum!!! Εγώ είμαι στο 3 έτος και με τα μαθηματικά,τη στατιστική και την οικονομετρία που έμπλεξα με βλέπω 5 και δεν παλεύεται... Δεν είμαι μέλος καμίας παράταξης,όμως μπήκα στο forum πέρα από το για να συνεισφέρω στη στυλιστική του διαμόρφωση φυσικά( ),γιατι πραγματικά είναι μια πολύ καλή κίνηση για την δημιουργία ενός όμορφου χώρου για ανταλλαγή απόψεων... Εύχομαι όμως να μην αμαυρωθεί με παραταξιακές κόντρες και άλλα τέτοια...Θα είναι κρίμα! | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Πεμ Ιαν 11 2007, 14:50 | |
| | |
|
| |
fiona monadikh mu agaph Τουρίστας
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Registration date : 19/01/2007
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Σαβ Ιαν 20 2007, 00:22 | |
| | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Σαβ Ιαν 20 2007, 00:30 | |
| | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Παρ Απρ 20 2007, 13:29 | |
| Ρε γαϊδούρια.. φτάσαμε τα 69 μέλη και υπάρχουν μόνο 6 γεια... φτου σας αναίσχυντοι lammer-αδες | |
|
| |
Aristeidis Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Ηλικία : 43 Περιοχή : Galatsi Registration date : 03/05/2007
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Παρ Μάης 04 2007, 22:50 | |
| Ααα τώρα το είδα αυτό! Να συστηθώ τότε... Είμαι ο Αριστείδης, πρωτοετής(λίγο πιο μεγάλος όμως) και νέο μέλος! Μερικούς σας έχω γνωρίσει στο τραπεζάκι στον πέμπτο. Τις επόμενες μέρες ελπίζω να γνωρίσω και άλλα παιδιά. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα τα λέμε και από κοντά αρκετά συχνά και μετά τις εκλογές! Καλά αποτελέσματα να έχουμε την Τετάρτη παιδιά και καλό μας αγώνα!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΑΠ!!! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Παρ Μάης 04 2007, 23:45 | |
| Καλώς ήρθες Αριστείδη ... από το στόμα σου και ... στων φοιτητών το αυτί | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Πεμ Ιουν 14 2007, 12:53 | |
| ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ FORUM ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ SAMARA.ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM,E? | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Πεμ Ιουν 14 2007, 19:08 | |
| einai kai sto neo forum alla exei iremisei... | |
|
| |
| ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ FORUM ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ | |
|