| Πως σας φαίνεται το Forum ; | |
|
+15pasparis21 redactora BILL camparis ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μορφή Nikos_7 parpetra Candy kuska Antre Carissa Pasparis Aaron Net_Commander 19 απαντήσεις |
|
Πως σας φαίνεται το Forum ; | Άριστο | | 53% | [ 17 ] | Σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο | | 28% | [ 9 ] | Μέτριο | | 6% | [ 2 ] | Κατώτερο από το προηγούμενο | | 13% | [ 4 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 32 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Net_Commander Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Registration date : 12/12/2006
Character sheet Test: dokimi
| Θέμα: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 10:35 | |
| Πως σας φαίνεται το νέο Forum; | |
|
| |
dim Επισκέπτης
| Θέμα: new forum Τετ Ιαν 10 2007, 17:07 | |
| Συγχαρητήρια παιδιά για το forum,καλή δουλειά! Είναι πλήρως λειτουργικό με πολλές ενότητες ποικίλου ενδιαφέροντος. Μία μικρή επισήμανση έχω να κάνω όσον αφορά τη μορφή του λίγο. Έχω την εντύμπωση πως το πολύ εντονο πράσινο κουράζει και θα ήταν καλύτερο να είχε και πολύ αχνό πορτοκαλί όπως έχετε στην κεντρική σας σελίδα που έτσι κάνει ωραία αντίθεση και χτυπάει καλύτερα στο μάτι χωρίς να κουράζει. Εύχομαι να είναι ευπρόσδεκτη η άποψή μου. Καλή συνέχεια! |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 17:36 | |
| Επιτέλους ρε παιδιά επέστρεψε το θρυλικό φόρουμ της πασπ-οικονομικού! Πολύ καλή δουλειά.Συνεχίστε έτσι .Συμφωνώ με τον dim.καντε κατι με το χρώμα | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 17:52 | |
| symfwnw kai egw pws thelei allagh to xrwma se pio anoixto prasino | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 18:06 | |
| kala to site exei ginei kai g***!sygxarhthria paidia!epitelous epanhlthame!!! | |
|
| |
Net_Commander Admin
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 19:25 | |
| Έκανα μια τροποποίηση... κυρίως στις δημοσιεύσεις (ήταν εναλλάξ πράσινο ανοιχτό με πράσινο σκούρο) . Τώρα είναι όλα πράσινο ανοιχτό. Επίσης άλλαξα και λίγο τα χρώματα στο Chatbox | |
|
| |
ECON_GIR Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 19:38 | |
| ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ! Μόλις τώρα είδα οτι επιτέλους επανήλθε το forum της ΠΑΣΠ! Συμφωνώ απόλυτα με τον Dim,από λειτουργικής άποψης είναι άψογο και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα. Το χρώμα όμως και μένα με χάλασε λίγο.Μη βάζετε έντονο πράσινο,δε χτυπάει καλά στο μάτι,προτιμείστε αποχρώσεις του λαχανί που διαβάζονται ευχάριστα και δεν κουράζουν.Επίσης θα ήθελα και εγώ να δω λίγο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙγια να σπάσει τη μονοτονία του πράσινου,εξάλλου αυτά είναι τα χρώματα της ΠΑΣΠ. Πράσινο με πορτοκαλί υπάρχει και στην κεντρική σελίδα,γιατί όχι και εδώ;;; Ελπίζω να το λάβει υπόψη του ο admin. Keep on!!! |
|
| |
ECON_GIR Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 19:55 | |
| ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΑΣ ΣΒΗΣΤΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ADMIN. |
|
| |
Net_Commander Admin
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 21:37 | |
| Καλώς ήρθατε. Τώρα πως σας φαίνεται; Είναι ακριβώς τα χρώματα της ΠΑΣΠ | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: THE RETURN OF THE FORUM Τετ Ιαν 10 2007, 21:49 | |
| Μου χε λήψη και μένα το forum. Τι κόβεστε ρε παιδιά με τα χρώματα... Φέρτε κανένα μόδιστρο να μας πει με τι πάει το πράσινο Προσωπική μου άποψη, ότι τώρα είναι πολύ όμορφο | |
|
| |
kuska Τουρίστας
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Επάγγελμα : foititria Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 22:21 | |
| Γεια σε όλους!! Καλή αρχή!! Η δουλειά που κάνατε παιδιά ειναι εκπληκτική, το φόρουμ ειναι φοβερό, μπορώ να πώ ότι είναι πολύ καλύτερο απότι το περίμενα...και πάλι μπράβο!!! | |
|
| |
ECON_GIR Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 22:35 | |
| ΝΑ΄ΜΑΙ ΠΑΛΙ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ADMIN ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝΑ,ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΙΟ ΑΧΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ TOOLBAR ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΗΖΩ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΑΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ..
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! |
|
| |
Net_Commander Admin
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 23:07 | |
| Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια.
Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Το τροποποίησα. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο με άσπρη και μαύρη γραμμή παρά όλο άσπρο. Δένει καλύτερα. Επίσης λευκές έγιναν και οι ενδιάμεσες γραμμές.
Απλά το forum όπως βλέπεις και εσύ θέλει ακόμα δουλειά καθώς σήμερα είναι η πρώτη μέρα λειτουργίας και έχω μόνο 2 χέρια.
Ζητάμε κατανόηση για αυτές τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, μέχρι να οργανωθεί καλά και σας ενθαρρύνουμε όλους να γίνετε μέλη και να κάνετε δημοσιεύσεις.
| |
|
| |
ECON_GIR Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 23:24 | |
| ΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ-ΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΝΑ,ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ TOOLBAR ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ SCROLLING ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ. ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 23:36 | |
| Γεια σας ρε ECON_GIR και Net_Commander με τις στιλιστικές σας απόψεις. Ζωγράφοι μου εσείς... Εσείς αδικείστε. Δεν έπρεπε να σπουδάζετε οικονομικά... γραφίστες έπρεπε να είχατε γίνει Υ.Γ. Καλοπροαίρετο χιούμορ κάνω. | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Τετ Ιαν 10 2007, 23:56 | |
| swsti kinisi...twra einai polu kalytero! | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Πεμ Ιαν 11 2007, 00:01 | |
| μάγκες ωραίο το πορτοκαλί!! | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Πεμ Ιαν 11 2007, 00:06 | |
| I'M BACK AGAIN!!! Αυτή τη φορά ως επίσημο μέλος,η ECON_GIR έγινε Candygirl και έτσι θα εκφράζω πλέον τις στυλιστικές μου απόψεις... Η αλήθεια είναι Antre ότι έχω μεγάλο ταλέντο...αδικούμαι! Είδες τι ωραίο που δείχνει το forum με πορτοκαλί αντίθεση;;; Kάτι ήξερα..... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Πεμ Ιαν 11 2007, 00:10 | |
| Έτσι , έτσι. Τύφλα να χει ο Μάρκελος.... | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Πεμ Ιαν 11 2007, 15:52 | |
| ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ FORUMAKI ΜΑΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!!! ΑΡΓΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΑΩ... SAMARA=PARPETRA ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ[/img] | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Κυρ Ιαν 14 2007, 17:18 | |
| Παιδια το forum εμενα μαρεσει παρα πολυ, ειδικα το chatbox που ανταλλασουμε αμεσα μηνυματα..(μακαρι ναταν και chatroom αλλα μη τα θελουμε και ολα..)! Μπραβο στα παιδια... | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Κυρ Ιαν 14 2007, 20:21 | |
| Λοιπόν!Μίλησα με διάφορους φοιτητές που επισκέφτηκαν το site της πασπ και στην πλειοψηφία άρεσε πόλύ το forum αλλά είπαν πως θέλει λίγη δουλειά στο θέμα των ανακοινώσεων σε σχέση με τα μαθήματα και τις ύλες τους.Το ξέρω πως δεν είναι πολλές μέρες που φτιάχτηκε το site αλλά με τον καιρό θα τελειοποιηθεί!Εγώ προσωπικά έχω κατενθουσιαστεί!Για άλλη μια φορά μπράβο σας παιδιά! | |
|
| |
Net_Commander Admin
| |
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Κυρ Ιαν 14 2007, 21:12 | |
| - Net_Commander έγραψε:
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και Nikos_7 όσο αφορά το chatroom ... πότε δεν ξέρεις Μακαρι γιατι θαναι ακομα πιο ωραια η συζητηση.. Προς το παρον ας απολαυσουμε αυτο που εχουμε.. | |
|
| |
Μορφή Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Επάγγελμα : Μπεκρόγατα Registration date : 14/01/2007
| Θέμα: Απ: Πως σας φαίνεται το Forum ; Κυρ Ιαν 14 2007, 21:52 | |
| oraio to forum to kainourio.metraei. | |
|
| |
| Πως σας φαίνεται το Forum ; | |
|