Μόλις ολοκλήρωσα το νέο πασπατεύοντας και έριξα και μια εξονυχιστική ματιά και στα παλαιότερα τεύχη που βρήκα στο Cd-Rom και θέλω να παραθέσω τα σχόλια μου(καλοπροαίρετα πάντα):
>Πρώτον, διαβάζοντας το νέο τεύχος και συγκρίνοντας το με τα παλαιότερα διαπίστωσα αρκετή διαφορά ως προς τη συνοχή των θεμάτων.Λόγου χάρη,ενώ στα παλαιότερα υπήρχαν μόνιμες στήλες και η ροή κυλούσε πιο ομαλά,το τωρινό μοιάζει κάπως ασυνάρτητο με την έννοια ότι απουσιάζουν οι ξεχωριστές στήλες και η σειρά παρουσίασης των άρθρων δεν είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη δυνατή(π.χ το "DSL" ως πρώτο άρθρο δεν κολλάει,θα έπρεπε να μπει το "άρθρο 16").
Επ'ευκαιρία αυτού θα πρότεινα να δημιουργηθούν μόνιμες στήλες και ενότητες ώστε η παρουσίαση να γίνετε πιο όμορφα,το περιοδικό να είναι πιο συγκροτημένο και να τραβάει περισσότερο τον αναγνώστη.Συγκεκριμένα,θα μπορούσε να ξεκινάει με τα τεκταινόμενα της σχολής μας,έπειτα να γίνετε παρουσίαση πολιτικού σκηνικού(με αφιερώματα σε μεγάλες πολιτικές μορφές όπως το εξαίρετο αφιέρωμα στον Α.Παπανδρέου),στη συνέχεια άρθρα κοινωνικού και οικονομικού περιεχομένου ή και φιλοσοφικού προβληματισμού και τέλος αθλητικές στήλες,ψυχαγωγία-διασκέδαση και ότι άλλες προτάσεις.Αυτό θα συνέβαλε πιστεύω στην ενεργότερη συμμετοχή όλων και περισσότερων ατόμων ανάλογα με το τι ταιριάζει στον καθένα.
>Δεύτερον,η εικονογράφιση είναι εξαίσια και με κέρδισε σε όλα τα τεύχη,απίστευτη δουλειά μπράβο!
>Τρίτον,από άποψη ποιότητας τα περισσότερα άρθρα είναι πλήρως εμπεριστατωμένα,σε ενημερώνουν σωστά,σε βάζουν να αναρωτηθείς και ενισχύουν την κριτική σου σκέψη.
>Τέταρτον και τελευταίο για σήμερα,οι συνεντεύξεις από άτομα της επικαιρότητας ήταν πολύ καλή ιδέα και προσέδιδαν κύρος στο περιοδικό αλλά σαφώς είναι δύσκολο να γίνετε πάντα.Αντί γι'αυτού θα πρότεινα να υπάρχει πάντα "το βήμα των φοιτητών" που είδα σε παλαιότερο τεύχος και μου άρεσε πολύ.Και σε αυτό το τεύχος θα μπορούσε να ζητηθεί η γνώμη 4-5 συμφοιτητών μας για τα επίμαχα θέματα που αποσχολούν όπως νέος νόμος-πλαίσιο και ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων,άρση ασύλου,καταλήψεις και στάση των παρατάξεων στις εξελίξεις,νέο κτήριο και συμβολή του στο πτυχίο μας,αναδιαμόρφωση προγράμματος σπουδών και άλλα που μου έρχονται στο μυαλό.
Μετά χαράς θα αναλάμβανα το ρόλο της ρεπόρτερ,θα με πάρετε;;;
Αυτό θέλω να γίνω το αποφάσισα...