| Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; | |
|
+11kuska ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ nick parpetra Candy Nikos_7 ImmortalFrank Carissa Aaron Pasparis Antre 15 απαντήσεις |
|
Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; | Καλλιτέχνης | | 25% | [ 6 ] | Εργάτης - Αγρότης.. (χειρωνακτική εργασία) | | 13% | [ 3 ] | Πολιτικός | | 13% | [ 3 ] | Κομπιναδόρος | | 33% | [ 8 ] | Κηφήνας!!! | | 16% | [ 4 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 24 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| |
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Σαβ Ιαν 13 2007, 23:02 | |
| Ρε nick συνάδελφε και εσυ εδώ.που χαθηκες ρε?γιατι έφυγες απο την πιάτσα?Θυμάσαι τι δουλιές κάναμε στην παραλιακή? παλιές καλές στιγμές | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Ιαν 14 2007, 13:37 | |
| Ρε παιδιά σοβαρά όμως.. έχετε σκεφτεί τι θα κάνατε αν δεν είσασταν εδώ φοιτητές; Πόσοι θα θέλατε να κάνετε κάτι διαφορετικό; Κάποιο όνειρο δεν είχατε όταν ήσασταν παιδιά; | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| |
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Ιαν 14 2007, 16:38 | |
| Thelei kai talento re sy...kai apo oti eida ap'to tournoua 5x5 ayto den sou ksexilizei kai ap'ta mpatzakia...Pantws egw apo mpala den kserw apolytws tipota kai to paradexomai... | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Ιαν 14 2007, 16:49 | |
| Το ξέρω οτι δεν είμαι ο Castillo αλλά είχα να παίξω μπάλα δυόμησι χρόνια ρε Και σου αναφέρω κάποιο παιδικό μου όνειρο το οποίο μετά το μίσησα για διάφορους λόγους... | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Ιαν 14 2007, 16:53 | |
| Καλα και εγω ηθελα να γινω μπασκετμπολιστας,αλλα απ'το λυκειο και μετα τα παρατησα.Οχι παντως πως θα εκανα και τιποτα ιδιαιτερο... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Ιαν 14 2007, 17:15 | |
| Εγώ πάλι είχα 2 όνειρα, τελείως άσχετα μεταξύ τους... Από τη μια ήθελα να γίνω σε κάτι πιο καλλιτεχνικό όπως ηθοποιός, χορευτής.. κτλ Από την άλλη ήθελα να γίνω.. μην γελάσετε... hacker Όχι απλά προγραμματιστής, hacker... Λες και ήταν επάγγελμα . Αλλά εντάξει, μικρό παιδί ήμουνα | |
|
| |
nick Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 21 Ηλικία : 37 Περιοχή : Glyfada Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Ιαν 15 2007, 00:58 | |
| Εγώ συνεχίζω να λέω πως θα γινόμουν ζιγκολό. Με έχει επηρεάσει μάλλον η ταινία με τον Richard Gere... Και γυναίκες και λεφτά. Τί άλλο θέλω; | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Ιαν 15 2007, 01:08 | |
| Εγα παλι cracker για να βγαζω και κανα χρημα, αλλιως ο συνδυασμος που προσφερει το επαγγελμα ζιγκολο ειναι τελειος.. Βεβαια ωρες ωρες μου τη δινει η ολη αυτη κατασταση(ζωη στην Αθηνα με βρωμικο φαγητο, κακη ποιοτητα ατμοσφαιρας και γενικοτερων συνθηκων, αυτο το σπασιμο των νευρων κλπ κλπ) οποτε ισως να μου την εδινε για κανα βουνο με τις γιδουλες μου τις κοτουλες μου κλπ κλπ (παλι σε θηλυκα το γυρισα ) αλλα παιδια θαμαρεσε η χαλαρη ζωη σε καμια επαρχια με πιο λιγα λεφτα κ ξεγνοιασια..Ισως οταν μεγαλωσουμε... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Ιαν 15 2007, 10:58 | |
| Όντως, λίγο πιο χαλαρή ζωή, χωρίς το άγχος της επιτυχίας, ούτε καν που το σκεφτόμαστε πλεόν... όλοι θέλουμε να γίνουμε όχι αυτό που εμείς θέλουμε αλλά αυτό που το σύστημα αποδέχετε | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Ιαν 15 2007, 14:54 | |
| Συμφωνω μαζι σου Αντρεα, αλλα τις πιο πολλες φορες γινομαστε αυτο που οι γονεις ονειρευονται να γινουμε..και το συνειδητοποιουμε αργα.. | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Ιαν 15 2007, 21:23 | |
| ΕΓΩ ΓΙΑ ΙΚΑΡΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΑ ΨΥΧΟΤΕΧΝΙΚΑ!!(ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙ!!).ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ.... | |
|
| |
kuska Τουρίστας
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Επάγγελμα : foititria Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Ιαν 15 2007, 23:02 | |
| Geia se olous! Ego tha sumfwniso me ton Nickos_7, tis perissoteres fores ta paidia akolouthoun ton dromo pou epilegoun oi goneis tous k oxi oi idioi. Ego pandos mia zwi me oneirevomoun ws megalostelexo poluethnikis, na forao psilotakouna,kostoumi, gualia klp klp...kai na tous apoluw olous(xi xi ) | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 02:20 | |
| εγω θα ηθελα να γινω ζωγραφος,αλλα ηθελε πολυ ταλεντο το οποιο δεν ειχα αν και μου αρεσε να ζωγραφιζω(οχι σπιτακια και τετοια)...επισης θα μ αρεσε και μουσικος αλλα δεν ειχα την ευκαιρια να ασχοληθω και να μαθω εστω καποιο οργανο παρ ολο που λατρευω τη μουσικη...αχχχ... | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 10:23 | |
| Εγω θα ηθελα να ημουν αθλητης, ή στιβο ή ποδηλασια ή windsurfing, αλλα ποτε μου δεν ηθελα να παρω αναβολικα και τα παρατησα ολα! | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 12:51 | |
| ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ 2-3 ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 13:54 | |
| Ρε συ, δεν εννοώ το αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που είσαι... αλλά αν τελικά κάνεις αυτό που ονειρευόσουνα μικρή... Εκτός, φυσικά αν ήθελες να γίνεις οικονομολόγος οπότε εντάξει.. μια χαρά σε βρίσκω | |
|
| |
...... Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 15:15 | |
| ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!! |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 20:37 | |
| ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ - ΔΕΞΙΟΣ - ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ Κ.Ο.Κ | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 23:26 | |
| Κι εγώ ανάμεσα σε 2 είμαι. Θα ήθελα να είμαι ή ο τύχερος του Τζόκερ που πήρε τα 5 μύρια, ή πρωθυπουργός!!!Παίζει να έβγαζα περισσότερα από τον τυχερό του Τζόκερ!!! Πάρτε και ένα αστείο powerpoint που πιστεύω θα σας κάνει να γελάσετε πολύ. http://www.koproskilo.gr/ARXIGOS.ppsΚάντε δεξί κλικ και αποθήκευση ως γιατί παίζει να μη σας ανοίξει με απευθείας κλικ. (Admin έβαλα live λινκ γιατί αλλιώς είχε πρόβλημα να ανοίξει το αρχείο) | |
|
| |
...... Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 23:46 | |
| - Παράθεση :
- ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ.
ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΠΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ - ΔΕΞΙΟΣ - ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ Κ.Ο.Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!! |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Ιαν 16 2007, 23:56 | |
| Εσεις που ειστε κ ιδεολογοι θαπρεπε να σεβεστε λιγο τον Ολυμπιακο και να μιλατε για μια αλλη ομαδα.. αυτη που θυμιζει καταστασεις παλιες..μια πρασινη..πως τη λενε?? | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τετ Ιαν 17 2007, 00:06 | |
| Αστειευομαι αλλα πολλοι αντι-Ολυμπιακοι μαζευτικαν κ κανα γαβρο δε βλεπω και με τρομαζει η ιδεα... | |
|
| |
...... Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τετ Ιαν 17 2007, 00:24 | |
| ΚΑΙ ΓΩ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΙΛΕ!ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.. |
|
| |
| Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; | |
|