| Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; | |
|
+11kuska ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ nick parpetra Candy Nikos_7 ImmortalFrank Carissa Aaron Pasparis Antre 15 απαντήσεις |
|
Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; | Καλλιτέχνης | | 25% | [ 6 ] | Εργάτης - Αγρότης.. (χειρωνακτική εργασία) | | 13% | [ 3 ] | Πολιτικός | | 13% | [ 3 ] | Κομπιναδόρος | | 33% | [ 8 ] | Κηφήνας!!! | | 16% | [ 4 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 24 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
angel_cassiel Ψαράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ηλικία : 38 Περιοχή : Στη Χώρα του Ποτέ Επάγγελμα : εε... φοιτητής...(νομίζω) Registration date : 18/04/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Απρ 23 2007, 23:30 | |
| συγχαρητηρια parpetra που εισαι πανατηιναικοσ αν και εισαι απ/τον πειραια πως ξεφυγες απ'την μιζερια?????
λοιπον εγω θα γινομουνα καλλιτεχνης ή κομπιναδορος (ειμαι των ακρων) βεβαια μπορει να γινομουνα και μαθηματικος και να αφοσοιωνουμα εξισωσεις μπορεί κα μπασκετμπολιστας να γινομουνα κατι απ'ολα αυτα | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Απρ 24 2007, 00:02 | |
| Διαπιστώνω μια σύγχυση ή είναι ιδέα μου? Δεν μου φαίνεται να πολυκολλάνε μεταξύ τους αυτά. Λέω εγώ τώρα... | |
|
| |
angel_cassiel Ψαράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ηλικία : 38 Περιοχή : Στη Χώρα του Ποτέ Επάγγελμα : εε... φοιτητής...(νομίζω) Registration date : 18/04/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Απρ 24 2007, 10:17 | |
| Εχεις δίκιο αλλά φταίει το γεγονός οτι δεν είμαι μονοδιάστατος Δηλαδή όσο μάρεσει ο αθλητισμός τόσο μ'αρέσει η τέχνη. Όσο με γοητεύουν τα μαθηματικά(η φλοσοφία τους και το μυστηριώδες πέπλο που τα περιβάλλει) άλλο τόσο με γοητεύει η παρανομία..... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τετ Απρ 25 2007, 16:33 | |
| Πλάκα πλάκα, τι γίνεται σε αυτό το forum; Όλοι κομπιναδόροι θέλουν να γίνουν ; | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Πεμ Απρ 26 2007, 22:22 | |
| Η παρανομία μάλλον ελκύει τους περισσότερους,όντας ριψοκίνδυνοι! Πάντως, εγώ την έχω βρει και ως γκαρσόνα τελευταία,είναι ενδιαφέρον αν και πολύ κουραστικό ομολογώ αλλά είναι ωραίο να δοκιμάζεις και τις δυνατότητές σου και σε άλλα πράγματα εκτός των σπουδών σου.Εύχομαι όμως να μη μείνω μια ζωή μ'ενα δίσκο!!! | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Πεμ Απρ 26 2007, 22:57 | |
| Και να σημειώσουμε την δεύτερη θέση του Κηφήνας. Τελικά κάτι συμβαίνει στο μέσο φοιτητή οικονομικού και την έχει δει λίγο κάφρος να το πω, δεν ξέρω. Και πιστεύω ότι αν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο σαν επιλογή, πχ κηφήνας με κομπιναδόρικες τάσεις, δεν θα υπήρχε νόημα ύπαρξης άλλων επιλογών, αφού θα συγκέντρωνε το 100%.
ΥΓ. Κι εγώ κομπιναδόρος ψήφισα.. | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Αυγ 26 2007, 18:51 | |
| Ρε παιδιά εγώ σε λίγο παίρνω πτυχίο... τι να γίνω τελικά ; | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Κυρ Αυγ 26 2007, 19:55 | |
| κάτι επίκαιρο:πυροσβέστης!!!!!!!!!! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Δευ Αυγ 27 2007, 16:39 | |
| Πλάκα πλάκα αν περιμένουμε από το ανύπαρκτο κράτος... όλοι με τα λάτιχα στους δρόμους μπας και σώσουμε καμιά νεραντζιά Υ.Γ. Το πιο λυπηρό στο σατιρικό μήνυμα μου είναι ότι δεν διαφέρει και πολύ από τη πραγματικότητα | |
|
| |
Candy Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; Τρι Αυγ 28 2007, 10:44 | |
| Καλά το είπες,το ανύπαρκτο κράτος φταίει,οι πυροσβέστες είναι ήρωες οι περισσότεροι,δίνουν και τη ζωή τους.Τώρα αν αυτό δεν τους κατευθύνει και τους αξιοποιεί όταν πρέπει και όπου πρέπει είναι άλλο θέμα. | |
|
| |
| Αν δεν ήσουν φοιτητής στο Οικονομικό, τι θα ήσουν; | |
|