| Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) | |
|
+9Carissa Angelos Nikos_7 Antre ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Candy Pasparis parpetra Net_Commander 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Net_Commander Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 168 Registration date : 12/12/2006
Character sheet Test: dokimi
| Θέμα: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 19:39 | |
| Εδώ μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις περί μουσικής και να προτείνεται κάποιο τραγούδι που σας αρέσει αυτό το καιρό | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 21:33 | |
| to ride a white horse alla twn "goldfrapp" oxi to allo, paliwse | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 21:45 | |
| Paidia akouste Automatic kai Towers of london!ta akouw ayta ta sygkrotimata twra teleytaia kai exw pathei plaka...sas ta systinw anepifylakta! | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 21:46 | |
| aman me ta perierga sou... | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 21:47 | |
| ase mas kai esy...mas exeis priksei me ti vandi! | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 21:49 | |
| NAI RE TO DESPOINAKI MOU ARESEI YPARXEI PROBLIMA? KANTE KAMIA EKDHLWSH BANDH GMT SAS PIA. SAS TO LEW AMA KANEI H DAP THA PAW!!! | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 21:49 | |
| MPES STO CHAT NA MILHSOUME APO EKEI... | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Ιαν 12 2007, 23:10 | |
| Αχ parpetra διαφωνώ για την εκδήλωση στη Βανδή αν και είναι στα μουσικά μου ακούσματα.Πέρυσι που είχα πάει τουλάχιστον δε μ'άρεσε το πρόγραμμα,δεν έχει κέφι,μόνο show είναι! Εγώ αυτό το καιρό ακούω το Cd της Πέγκυ,έχει πολύ καλά τραγούδια... Το "εγώ τα σπάω" και το"δε γουστάρω να σε βλέπω"φοβερά,ειδικά αν έχεις νεύρα... | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 13 2007, 14:49 | |
| ΤΟ LITHIUM ΤΩΝ EVANESCENCE ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ!! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Muse - Newborn Σαβ Ιαν 13 2007, 16:36 | |
| Προτείνω το Newborn των Muse . Έχει απίστευτες εναλλαγές και πολύ δύναμη. Ακούστε το, αξίζει!!! | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 13 2007, 18:30 | |
| οntws einai poly kaloi oi muse...to apedeiksan ksana me to neo tous disko eksallou | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Κυρ Ιαν 14 2007, 22:34 | |
| Παδια αυτο: dream_evil -> my_number_one , τοχετε ακουσει?? Δε ξερω ποσο καιρο κυκλοφορει κ ποσο γνωστο ειναι, αλλα εμενα η διασκευη αυτη μαρεσε πολυ! τα σπανε οι τυποι.. | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Δευ Ιαν 15 2007, 10:55 | |
| Έτυχε και άκουγα ένα παλιό μου cd (αναπολώντας τα παλιά). Πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε την διασκευή του "stop killing time" από το Δάντη σε "Φωτιά" (ή "Δως μου φωτια", δεν θυμάμε καλά...). Πάντως πως ήταν ο Δαντης και πως έγινε... παλιά κάτι έλεγε, είχε προσωπικότητα... τώρα... εμπορική πατατιά έγινε | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Δευ Ιαν 15 2007, 11:32 | |
| Οντως Αντρε, πολυ ωραιο κομματι κ συμφωνω και για το Δαντη , αλλα θυμισου και κατι αλλους εκεινης της εποχης πού βρισκονται σημερα! οι περισσοτεροι εχουν χαθει (Μπιγαλης, Δακης, Αλεξια, Γεωργιαδου κλπ κλπ) γιατι προφανως δε "καταντησαν" και αυτοι οπως ο Δαντης.. | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Δευ Ιαν 15 2007, 21:36 | |
| ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΙΚΟ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΟΝΟΜΑΤΑ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΝΤΑΛΑΡΑ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΑΛΛΙΩΤΟΥΣ! | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Δευ Ιαν 15 2007, 22:14 | |
| Συμφωνω μαζι σου ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ ,και εμενα αυτοι που ανεφερες μου αρεσουν πολυ. Το θεμα ειναι οτι οσο εισαι σε καποια κυκλωματα εισαι μια χαρα (βλεπε βανδη βισση κλπ),τοσα χρονια ειναι στην κορυφη (κορυφη παει με τα φραγκα κ τη δοξα ετσι?). γιατι δε τους κουναει κανεις? γιατι πρεπει να σου γραψει ο φοιβος τρεις λεξεις και να κανεις σουξε(για 3 μηνες βεβαια)? καταλαβες που το θετω?? γενικα πιστευω οτι αμα θες να εισαι αξιοπρεπης κ σωστος δυσκολα κανεις καριερα διαρκειας σαυτον τον χωρο. | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Τρι Ιαν 16 2007, 10:47 | |
| Ρε παιδιά, όλοι μπορούνε να βγάλουν εύκολο χρήμα... σιγά την ικανότητα που χρειάζεται για να γράψεις ένα τραγούδι του στυλ "Έχω πρόβλημα μεγάλο, δεν μου φτάνεις θέλω και άλλο" (μα καλά τι σκεφτότανε όταν το έγραφε . Όλα έχουν να κάνου με τη προώθηση. Για παράδειγμα, μην μου πεις ότι ο Νταλάρας, που έιπε ο Λουκυ, έμεινε στην αφάνεια. Απλά, δυστυχώς, πρέπειο να έχεις κονέ για να προωθυθείς... αλλίως θα σε φάει το σκοτάδι της αφάνειας. Υ.Γ. Νίκο, εδώ είναι η μαγκιά, να γίνεις διάσημος επειδή το αξίζεις και όχι επειδή είσαι στο κύκωλαμ.. | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Τρι Ιαν 16 2007, 11:02 | |
| Ναι Αντρεα, δε διαφωνω, απλα εγω ανεφερα τι συμβαινει και δυστυχως οτι οι νεοι του χωρου προτιμουν τον ευκολο δρομο, παρα τον δυσκολο της αξιοπρεπειας, της δυνατης προσωπικοτητας και της εμπιστοσυνης στις δυναμεις τους! Θα μου πεις , μηπως εχουν φωνες για να μπορουν να διεκδικουν την καταξιωση δικαια?(υπαρχουν κ εξαιρεσεις βεβαια.._ | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Κυρ Ιαν 21 2007, 18:15 | |
| ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ IRON MAIDEN ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!! | |
|
| |
Angelos Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ηλικία : 35 Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 27 2007, 14:32 | |
| ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ........??????
Θέλω τόσα πολλά να σου πω μα φοβάμαι Θεέ μου φοβάμαι και οι λέξεις μου καιν το λαιμό κι όσα είχα να πω δεν θυμάμαι. Θέλω τόσα πολλά να σου πω μα μπροστά σου όταν είμαι τα χάνω να μπορούσα το θάρρος να βρω, να σου πω "σ'αγαπώ" κι ας πεθάνω | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 27 2007, 14:48 | |
| ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ Ang!!!!!!!!! Άσε έχω πάθει τρέλα και εγώ μ'αυτό το τραγούδι,τι στίχοι είναι αυτοί; Είναι του φοβερού νέου ταλέντου Χρήστου Μενιδιάτη με την ωραία φωνή και την πολύ συμπαθής φυσιογνωμία!Λέγεται "Η καλύτερη φίλη". Είναι και συνάδελφος μας,έχει τελειώσει και αυτός Οικονομικό Νομικής αλλά τον κέρδισε το τραγούδι λόγω και του πατέρα του... | |
|
| |
Angelos Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 24 Ηλικία : 35 Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 27 2007, 14:51 | |
| | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 27 2007, 16:25 | |
| - Candy έγραψε:
- ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ Ang!!!!!!!!!
Άσε έχω πάθει τρέλα και εγώ μ'αυτό το τραγούδι,τι στίχοι είναι αυτοί; Είναι του φοβερού νέου ταλέντου Χρήστου Μενιδιάτη με την ωραία φωνή και την πολύ συμπαθής φυσιογνωμία!Λέγεται "Η καλύτερη φίλη". Είναι και συνάδελφος μας,έχει τελειώσει και αυτός Οικονομικό Νομικής αλλά τον κέρδισε το τραγούδι λόγω και του πατέρα του... Δυστυχως τον ειχε κερδισει και η ΔΑΠ μιας και ηταν στο ψηφοδελτιο της και ερχοταν μεχρι προσφατα και την ψηφιζε...Ευτυχως που δεν βαλαμε το μαγαζι που τραγουδαει φετος στην ψηφοφορια για ποια θελουμε να ειναι η επομενη εκδηλωση σε μπουζουκια της ΠΑΣΠ | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 27 2007, 16:27 | |
| Pasparis τελικά είσαι και πολύ καμένος... κααι τι μας νοιάζει η ιδεολογία του παιδιού... ;
Έσυ αν πας στο κέντρο του για τα τραγούδια του θα πας ή για τις απόψεις του ; | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Ιαν 27 2007, 16:29 | |
| Ε οχι και να παω να διασκεδασω στο μαγαζι καποιου που ηταν στη ΔΑΠ-οικονομικου...Θα μου βγει το ουισκυ απο τη μυτη... | |
|
| |
| Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) | |
|