| Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) | |
|
+9Carissa Angelos Nikos_7 Antre ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Candy Pasparis parpetra Net_Commander 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Πεμ Μαρ 15 2007, 17:49 | |
| Εμένα πάλι έπεσε στα χέρια μου όλο το cd και μπορώ να πω ότι αν και δεν είμαι μεγάλος φαν του συγκεκριμένου είδους, σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό. Όντως το κομμάτι που αναφέρει ο Λούκυ είναι πάρα πολύ καλό. | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Μαρ 17 2007, 13:44 | |
| Ρε παιδιά ακούω στο ράδιο ένα ωραίο τραγούδι που λέει:"Το ξέρω θα'ρθεις μια μέρα να με ξαναδεις.." και πρέπει να'ναι διασκευή από κάποιον αλλά δε ξέρω από ποιόν,μοιάζει λίγο με Κοργιαλά αλλά δεν είναι αυτός,έχετε καμιά ιδέα;;; | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Μαρ 17 2007, 14:12 | |
| Ακούστε το album Blackfield ., Εξαιρετικός δίσκος, με απίστευτες στιγμές μελωδίας αλλά και έντασης. Ειδικά το open mind όταν το πρωτάκουσα με στειλε. Οι φίλοι της πραγματικής μουσικής θα το λατρέψουν. | |
|
| |
kuska Τουρίστας
Αριθμός μηνυμάτων : 7 Επάγγελμα : foititria Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Μαρ 17 2007, 15:02 | |
| Candy to tragoudi pou les to lene oi "ONIRAMMA", den eimai omos sigouri an grafetai etsi. Pantws ton televtaio kairo tous deixnei polu stin tv. | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Δευ Μαρ 19 2007, 23:54 | |
| ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ/ΤΗΣ? SIRENIA-MY MINDS EYE.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΑΜΙΑ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Κυρ Απρ 15 2007, 13:01 | |
| Αν και παλιό κομμάτι , σας προτείνω ανεπιφύλακτα ένα παλαιότερο τραγούδι του Αλκίνοου Ιωαννίδη το "Ο κόσμος που αλλάζει".
Ένα κομμάτι με πολύ εμπνευσμένους στοίχους (πραγματική ποίηση) και ρυθμούς γλυκούς αλλά και δυναμικούς | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Αυγ 31 2007, 12:55 | |
| ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ ΛΟΚΟΜΟΝΤΟ?ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΠΡΟ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΕΛΙΟ! | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Αυγ 31 2007, 13:53 | |
| Δεν έχω χρόνο για το μωρό/ γιατι πίνω μπάφους και παίζω προ που θα βρω αναπληρωματικό/ γιατι πίνω μπάφους και παίζω προ είναι τραυματίας ο Ετό/ πίνω μπάφους και παίζω προ Πολύ αριστούργημα... | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Αυγ 31 2007, 19:55 | |
| όμως έχει κέφια ο drogba πίνω μπάφους και παίζω pro kι όπως φέρνει βόλτες ο φος-μπα πίνω μπάφους και παίζω pro | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Παρ Αυγ 31 2007, 20:40 | |
| KAI'ΣΥ?ΚΑΙ'ΓΩ! ΟΟΟ ΠΙΝΩ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ PRO! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Σαβ Σεπ 01 2007, 00:29 | |
| Αυτό το κομμάτι όταν παίζω footbal manager με αντιπροσωπεύει... | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Κυρ Σεπ 02 2007, 13:46 | |
| Έχοντας εξεταστική με αυτή τη ζέστη, μάλλον δεν θα αρκεστούμε στο να ακούμε το τραγούδι αλλά θα το ρίξουμε στους μπάφους και στην πραγματικότητα.... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Κυρ Σεπ 02 2007, 13:49 | |
| Παιδιά στο manager βρίσκομαι στο 2012-2013 και βρίσκομαι δεύτερη θέση στη superlegue με τη Καλλιθέα !!!!
Ρε Vriguera πάρε τον Άρη μπας και δεις κανά θαύμα | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Κυρ Σεπ 02 2007, 14:09 | |
| Πρόκειται περί μεγάλης ασθένειας. Έχω από το 2001-02 που ασχολούμαι με αυτό το παιχνίδι, όταν ακόμα ήταν Championship Manager. Έκτοτε δεν έχασα καμία έκδοση, μου έχει σημαδέψει τη ζωή αυτό το παιχνίδι... Σε ποιά αγωνιστική είσαι Antre? Και αν μπορείς να μου πεις και 11άδα... | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Πεμ Οκτ 04 2007, 19:12 | |
| www.last.fmΑπίθανο σάιτ. Μπαίνετε, βάζετε το όνομα του καλλιτέχνη που σας αρέσει και σας παίζει τραγούδια τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους με παρόμοιο στυλ. Έχει ΚΑΙ ελληνικά. Για του λόγου το αληθές... If you like Antypas, you might also like: nikos makropoulos, Stamatis Gonidis, Panos Kiamos, Giannis Tassios, Giorgos Giannias and panos kallidis (see more…) | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) Πεμ Οκτ 04 2007, 19:44 | |
| ΕΛΑ ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΟΥΤΕ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΖΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΙΛ!ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! | |
|
| |
| Μουσική (απόψεις, προτάσεις, συζητήσεις...) | |
|