| Συζητήσεις περί του υπολογίστή | |
|
+14elias Pasparis eri saflas3 Carissa ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ parpetra pasparis21 Μορφή redactora ImmortalFrank Antre Nikos_7 Net_Commander 18 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Κυρ Απρ 22 2007, 19:54 | |
| ααα , τωρα καταλαβα τι λες. Το revconnet είναι κοινότητα... λοιπόν τσέκαρε τις ρυθμίσεις του firewall... βρες το προγραμμα μέσα εκεί και βάλε το να το εμπιστεύετε - να μην το μπλοκάρει... ή όπως αλλιώς στο λέει. Ποιο firewall έχεις; Μήπως έχεις router ? | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Δευ Απρ 23 2007, 22:46 | |
| Μπες εδω: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm και βρες το Router σου, κλικαρε πανω κ μετα βρες το dc++ και θα σου δειχνει ακριβως τι πρεπει να κανεις για να ανοιξεις τα ports του firewall του.. Γενικα ψαχτο προς αυτην την κατευθυνση, αλλιως κλεισε τελειως το firewall του ρουτερ αν δε βρεις ακρη κ δοκιμασε να κανεις search! Επισης προσωρινη λυση ειναι να γινεις passive στις ρυθμισεις του revconnect(dc++) οποτε δε χρειαζεται ναχεις ανοιχτα firewall! | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 03 2007, 23:37 | |
| | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Σαβ Μάης 05 2007, 13:30 | |
| Τι θέλει να πει αυτό ρε Νίκο δεν το καταλαβαίνω... | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τρι Μάης 08 2007, 21:01 | |
| Αυτο θα πει οτι πολλα προγραμματα εχουν μεσα spywares κλπ. Δε ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα η αληθεια ειναι οτι εχω κανει παρομοιες διαπιστωσεις με το kazaa , limewire κλπ. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι ειναι κ τοσο κακο ναχουν τετοιες μλκ τα προγραμματα μεσα, αλλα ποτε δε ξερεις! Καλο ειναι παντως να τα αποφευγουμε. | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΣΕΠΟΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ Επάγγελμα : ΔΟΥΛΕΥΩ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ) Registration date : 13/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Δευ Μάης 14 2007, 22:22 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ;;; ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ανι ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ;;; | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Δευ Μάης 14 2007, 22:55 | |
| Αυτο ειναι ολοκληρη ιστορια, αναλογα με το τι θες να κανεις! Θες να την βλεπεις στην τηλεοραση, αρα προσθηκη υποτιτλων κ καψισμο σε dvd? 'η να την βλεπεις στο PC σε avi μορφη? | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Δευ Μάης 14 2007, 23:18 | |
| Αυτό με τους υπότιτλους απασχολεί και μένα. Εγώ θέλω να βλέπω την ταινία στο PC. Για πες καμιά ιδέα... | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Δευ Μάης 14 2007, 23:57 | |
| mpeite sto subs4u kai tha vreite ayto poy psaxnete,afoy prwta katevasete thn tainia pou thelete
Τροποποιήθηκε από Manager | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΣΕΠΟΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ Επάγγελμα : ΔΟΥΛΕΥΩ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ) Registration date : 13/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τρι Μάης 15 2007, 22:25 | |
| ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ | |
|
| |
Giorgio Ψαράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 10/05/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τετ Μάης 16 2007, 13:49 | |
| - elias έγραψε:
- ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ;;;
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ανι ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ;;; ConvertAvi to Dvd, κάπως έτσι λέγεται. Αλλά καλό είναι να έχεις την full έκδοση, όχι την trial, αλλιώς θα σου εμφανίζεται ένα εκνευριστικό λογότυπο... | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τετ Μάης 16 2007, 15:02 | |
| Λοιπόν, μιας και το έχω λιώσει το θέμα... Αν θέλετε να βλέπετε avi με subs στο pc Κατεβάζετε τσάμπα το directvobsub.Αφού κάνετε setup, κατεβάζετε και τους υπότιτλους. Βάζετε στον ίδιο φάκελο avi srt(δλδ βίντεο κι εικόνα). πχ: τελικος uefa.avi τελικος uefa.srt Aνοίγετε το avi με media player κι αυτόματα σας φορτώνει και τους subs. (Θα δείτε κι ένα εικόνίδιο με ένα βελάκι κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι. Με διπλό κλικ πάνω του, μπορέιτε να ρυθμίσετε και την μορφή των υποτίτλων.) Εναλλακτικά κατεβάστε τον Bsplayer κάντε open avi και μετά load subtitles. Όπως βολεύετεο καθείς.
Για να τους δείτε στην ΤV. Κατεβάστε το convertxtodvd. Δεν είναι free, οπότε μόλις τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος θα πρέπει να το αγοράσετε (εκτός αν ξέρετε κάναν άλλο τρόπο τσακάλια) Μόλις κάνουμε το setup και το τρέξουμε, επιλέγουμε Αρχειο->Προσθήκη αρχείου video (το ίδιο γίνεται αν κλικάρουμε στο + στα δεξιά). Επιλέγουμε το βίντεο που θέλουμε να μετατρέψουμε, μόλις μας το βγάλει στο παράθυρο εργασίας μας, κλικάρουμε στο + δίπλα στο όνομα του βίντεο για ν μας δείξει αναλυτικά τι περιέχει. Αριστερό κλικ εκεί που λέει Υπότιτλος(0 ροή) και δεξί κλικ και προσθήκη υποτίτλου. Επιλέγουμε tους subs και πατάμε δημιουργία DVD. Βάζουμε κι ένα άδειο δισκάκι στο recorder kai περιμένουμε! Τόσο απλό! Στην ουσία είναι 2-3 κλικ δουλειά.(Αν έχουμε avi kai srt στον ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα, θα φορτώσει αυτόματα τους subs το πρόγραμμα. Αλλά καλού κακού κοιτάχτε το κιόλας.)
ΥΓ Καλό είναι για καλύτερο αποτέλεσμα να επιλέξουμε Ρυθμίσεις->Κωδικοποίηση->μέγιστη ποιότητα/αργή κωδικοποίηση
Περιμένω εντυπώσεις κι απορίες. | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 17 2007, 19:57 | |
| καλα τα λες αλλα επειδη με τον 1ο τροπο μπορει να βγαινουν κινεζικα καλυτερα να κατεβασεις το bsplayer για να τις βλεπεις στο PC. | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Παρ Μάης 18 2007, 03:07 | |
| - Nikos_7 έγραψε:
- καλα τα λες αλλα επειδη με τον 1ο τροπο μπορει να βγαινουν κινεζικα καλυτερα να κατεβασεις το bsplayer για να τις βλεπεις στο PC.
Μιας και το ίδιο με τα κινέζικα γίνεται και με bsplayer, συμπληρώνω το ποστ με 4 βήματα για να μην σας βγάζει αλαμπουρνέζικη γραμματοσειρά. Το έχω κάνει για directVobSub, αντίστοιχα το ρυθμίζετε και για BS (Κλικ στην εικόνα έτσι; Μην βγάλετε τα μάτια σας) | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Σαβ Μάης 19 2007, 12:58 | |
| Βασικα εμενα το bsplayer δεν εχει βγαλει ποτε κινεζικα ενω το windows media player εχει βγαλει, που σημαινει οτι ισως να θελει καποιες ρυθμισεις το direct vob sub ή απλα υπαρχει ενα προβληματακι σαυτο το θεμα.. Δεν εχω ασχοληθει κ πολυ βεβαια, απλα η διαπιστωση ειναι οτι χωρις καν vob sub το bsplayer παιζει στο pc.
Ερωτηση:Ποια dvd ειναι που παιζουν στα πιο πολλα players? Τα -r ή τα +r?? | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Σαβ Μάης 19 2007, 17:46 | |
| - Nikos_7 έγραψε:
Ερωτηση:Ποια dvd ειναι που παιζουν στα πιο πολλα players? Τα -r ή τα +r?? Τα -r. Τώρα το γιατί είναι μια άλλη υπόθεση, αλλά πιστεύω σε κάλυψα | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Σαβ Μάης 19 2007, 20:01 | |
| ναι ναι, ευχαριστω! απλα ξερω οτι αφου τα -r ειναι πιο συμβατα, τα +r ειναι γενικως πιο καλα!κατι τετοιο..παιζουν πιο καλα δλδ..δε θυμαμαι τι ακριβως, παντως υπαρχει ενα σχετικο διλλημα.. Μηπως λογο τροπου εγγραφης?στροφων... | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τετ Μάης 23 2007, 19:11 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ(500GB H 1TERA) ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ? | |
|
| |
ImmortalFrank Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 97 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΡΟΥΣΙ!!! Επάγγελμα : !!Laptop seller!! Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τετ Μάης 23 2007, 19:29 | |
| | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Τετ Μάης 23 2007, 22:05 | |
| Modem 56k Ethernet 10/100/1000 Wireless Lan 802.11a/b/g Bluetooth 2.0 Modem RJ-11 x 1 Ethernet RJ-45 x 1 DVI-out x 1 Microphone in x 1 S-video out x 1 Mini IEEE-1394 x 1 ExpressCard/54 x 1 USB 2.0 x 4 Line-in x 1 SPDIF out x 1 Card Reader 7-in-1 IrDA port x 1 RF-in x 1 COM port x 1 Headphone out x 1 Consumer IR port x AYTA EXEI O H/Y MOY. | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 24 2007, 01:04 | |
| Εγώ πάντως έχω αυτόν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303852Αν κι εδώ που τα λέμε τελικά δεν είναι και τόσο χρήσιμος ο εξωτερικός, απλά τον πήρα για να ξέρω ότι έχω την δυνατότητα να τον μεταφέρω. Αν ξαναποφάσιζα σήμερα, ίσως να έπαιρνα πιο μεγάλο εσωτερικό. Πάντως ότι κι αν πάρεις, φρόντισε να τον διαμορφώσεις σε NTFS αν είναι σε FAT32, γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεγαλύτερα από 4 giga!!! | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 24 2007, 01:07 | |
| ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΟΡΗΤΟ. | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 24 2007, 01:29 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟ REVCONNECT ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΑΝ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΑΛΩ 56Kbps ΕΝΩ ΕΧΩ 10Μb ΘΑ ΚΑΤΕΥΑΖΕΙ ΜΕ 56Κ? | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 24 2007, 12:27 | |
| οχι, βαλε ο,τι θες!κανονικα πρεπει να βαλεις αυτο που εχεις απλα για να βλεπουν οι αλλοι κ να καταλαβαινουν τι ταχυτητες εχεις!αλλα ο,τι κ να βαλεις ειναι απλα εικονικο!μη τσιγκουνευεσαι ομως ρε συ..δωσε κ λιγο στον κοσμο... | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Συζητήσεις περί του υπολογίστή Πεμ Μάης 24 2007, 12:30 | |
| οσο για εξωτερικο δισκο, απλα να κοιταξεις τις ταχυτες διεμεταγωγης κ να προτιμησεις εναν WD. απο κει κ περα, ο,τι πληρωνεις παιρνεις περιπου.. το esata δε πρεπει να το υποστηριζει το laptop, αλλα ψαχτο γιατι ποτε δε ξερεις!ειναι απλα ενα καλωδιο που αυξανει την ταχυτητα μεταφορας δεδομενων. | |
|
| |
| Συζητήσεις περί του υπολογίστή | |
|