| Ταινίες! | |
|
+17eri anarchy starlight BILL fiona monadikh mu agaph ΔΗΜΗΤΡΗΣ pasparis21 Μορφή nick Carissa Aaron Antre Pasparis Nikos_7 parpetra ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Candy 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Μαρ 22 2007, 16:53 | |
| Νίκο καταλάβαμε"Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει!" Πάντως σοβαρά και εγώ τη θεωρώ πολύ καλογυρισμένη και από τις πιο καλές ιστορικού περιεχομένου! Αξίζει να τη δείτε! | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Μαρ 22 2007, 17:02 | |
| Για ιστορία όχι... δεν αξίζει... (ειδικά το σημείο με τους 10.000 Σπαρτιάτες, πέθανα στο γέλιο).Αλλά εντάξει ήταν και το είδος τις ταινίας οπότε ήταν σε λογικό βαθμό...
Πάντως δεν ήταν και τόσο κορυφαία όπως λένε όλοι... απλά είμαστε Έλληνες και πορωνόμαστε.. όχι ότι είναι κακή ταινία... απλά δεν ήταν όπως έλεγαν όλοι... Σε κάποια φάση, αν δεν ήμασταν Έλληνες να ταυτιζόμαστε θα βλέπατε ότι είναι σαν να σας τα διηγείται τρίτος.. δεν σε βάζει "μέσα" στη ταινία | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Μαρ 29 2007, 23:11 | |
| Γενικα καλη ειναι η ταινια, τωρα αμα κατσουμε να το ψυρισουμε το θεμα, οκ ολα λαθος ειναι σχεδον, γιατι δεν ειναι απολυτως ακριβη, αλλα σε γενικες γραμμες μια χαρα ειναι... Οσο για το καλοκαιρι σας περιμενω Σπαρτη (αγορια θα σκασουν κ κατι συλλογοι γυναικων Σουηδιας... ) | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 11 2007, 18:08 | |
| ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΕΤΡΙΕΣ ΕΝΤΥΠΟΣΕΙΣ!ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΣΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΘΑ ΤΗΣ ΕΒΑΖΑ ΕΝΑ 6.ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η : ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Σαβ Μάης 12 2007, 02:26 | |
| Εγώ πήγα μετά από πολύ καιρό σινεμά και είδα το Sρiderman 3. Καλή ταινιούλα, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Άντε να βγει και το 4!!! Αν και προηγείται το Transformers!!!
A ναι! Και το Iron Man!!! | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΣΕΠΟΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ Επάγγελμα : ΔΟΥΛΕΥΩ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ) Registration date : 13/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Δευ Μάης 14 2007, 21:22 | |
| ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ THE EIGHTEENTH ANGEL-IN THE NAME OF EVIL.ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΣΕΠΟΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ Επάγγελμα : ΔΟΥΛΕΥΩ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ) Registration date : 13/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Δευ Μάης 14 2007, 21:24 | |
| ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 23 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΜ ΚΑΡΕ'Υ' ΔΕ ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑΙΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Μάης 15 2007, 22:01 | |
| Για το νούμερο 23 διαφωνώ .... δεν κατάφερνε να σου μεταδώσει την αγωνία και τη τρέλα του πρωταγωνιστή... είχε καλές προϋποθέσεις ως σενάριο αλλά άθλια εκτέλεση και σκηνοθεσία... η μόνο εξαίρεση στο όλο χάλι ήταν η ερμηνεία του Jim Carey
Επίσης το spiderman 3 ... πιο πολύ θύμιζε superman (πχ ο κόσμος να ζητωκραυγάζει να τον λατρεύει... να είναι αλώβητος σε άσχημα χτυπήματα... να τα βάζει με ένα κάρο αντιπάλους χωρίς να δείχνει κάποια ιδιαίτερη προσωπικότητα στου αντιπάλους ... απλά είναι οι "κακοί") παρά στο spiderman. Αν και έχει ωραία εφέ η ταινία είναι χάλια από σενάριο... ειδικά εκεί που o sandman χωρίς ένα σαφή λόγω μετανιώνει... χωρίς να έχει δείξει κάτι που να φαίνεται λογικό... | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Μάης 16 2007, 01:33 | |
| ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ SPIDER-MAN 3 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΕΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ... | |
|
| |
Giorgio Ψαράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 10/05/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Μάης 16 2007, 13:46 | |
| - elias έγραψε:
- ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ SPIDER-MAN 3 ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΕΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ...
Η ταινία θα ήταν πολύ καλύτερη αν: 1)Είχε μόνο τον Sandman 2)Αν είχε καλύτερο μοντάζ Κρίμα, χαμένη ευκαιρία... Αν θέλετε να δείτε καμιά ταινία της προκοπής πάντως προτείνω το Apocalypto του Gibson, που σε έχει συνεχώς στην τσίτα. | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Μάης 16 2007, 14:46 | |
| Καλό θριλεράκι είναι το "Αυτοί" "Ιls". Γαλλικό, κλειστοφοβικό, καταπληκτικό!!!
Έχει βγει σε dvd | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 18 2007, 11:37 | |
| ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΕ DVD ΤΟ PRESTIGE ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!ΠΟΛΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΕΡΓΟ!ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ 8 ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10! | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Μάης 22 2007, 22:53 | |
| ΠΑΙΔΙA ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ SOUNDTRACK TO ''WISH I HAD AN ANGEL'' ΑΠΟ NIGHTWISH;;;;; | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 25 2007, 13:13 | |
| Ρε παιδιά τι φινάλε ήταν αυτό χ8ες στο lost(season3) !!!!!!!!!!!!!!!!! Έπαθα σοκ Τι σειρά είναι αυτή!!!ΕΜΕΙΝΑ ΜΑ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΚΑΣ | |
|
| |
Giorgio Ψαράκι
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 25 2007, 13:17 | |
| Άσε γ...σε τα φίλε κι εγώ την ίδια πλάκα έπαθα...
Άντε μετά να περιμένεις μέχρι Ιανουάριο πάλι... | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 25 2007, 13:40 | |
| ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!Πως 8α ζήσω μισό χρόνο χωρίς lost????????Δε 8α την παλέψω! Και οι αλήτες οι αμερικάνοι 8α παίξουνε μόνο 16 επεισόδια αντι για 24 για να πάει μέχρι το 2010 η σειρά.Υπομονή σε 3 χρόνια 8α ξέρουμε τα πάντα για το μυστηριώδες νησί και τους losties | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 25 2007, 23:09 | |
| Ρε Aaron πες μου σε παρακαλώ έναν καλό λόγο για να δω lost. Δεν έχω δει ποτέ αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω το κόλλημα που έχουν μερικοί. Είμαι περίεργος... | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 25 2007, 23:24 | |
| - Rambo έγραψε:
- Ρε Aaron πες μου σε παρακαλώ έναν καλό λόγο για να δω lost. Δεν έχω δει ποτέ αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω το κόλλημα που έχουν μερικοί. Είμαι περίεργος...
Εγώ δεν θα σου πω κάποιον λόγο να το δεις, αλλά θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία. Ξεκίνησα να βλέπω lost προς το τέλος της περσινής σεζόν. Όποτε άκουγα μέχρι τότε για lost έλεγα "μούφα", "σιγά" "μας έχουν ζαλίσει", "κάνα susrvivor θα είναι". Τελικά έτσι από περιέργεια είπα να του ρίξω μια ματιά. Σε 3-4 μέρες είχα δει σχεδόν 2 σεζόν!!! Πες το μόδα, πες το όπως θες. Όπως και να το κάνουμε είναι κόλλημα. Εγώ προτείνω να νοικιάσεις και να δεις τα 2 πρώτα dvd και να μας παραθέσεις μετά τις εντυπώσεις σου!!! (Σου λέω και το 2ο, αφού το πρώτο μπορεί να σου φανεί κάπως αργό σε εξέλιξη) | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μάης 25 2007, 23:32 | |
| | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Σαβ Μάης 26 2007, 00:40 | |
| Με κάλυψε πλήρως ο Πασπάρης21 και Γιατί πίστεψε με έχει το πιο ασύλληπτο σενάριο που μπορει να φανταστεί ποτέ ο αν8ρώπινος νους.Αξίζει πραγματικά να το δείς!!!
Α ρε πασπάρη21 μπήκε κι ο Earl φυλακή τώρα και έχω στεναχωρη8εί...! | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Σαβ Μάης 26 2007, 22:16 | |
| | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Κυρ Μάης 27 2007, 00:57 | |
| Λες??Και να σκασει μύτη ο πατέρας του Μάικα που περνάει μέσα από τοίχους και να φύγουνε σαν κύριοι??... | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Μάης 29 2007, 12:35 | |
| Πήγα χθες και είδα τους Πειρατές της Καραϊβικής. Παρόλο που δεν είχα ακούσει καθόλου καλά λόγια από τα άτομα που το είδαν πριν από εμένα, ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Ακριβώς όπως το περίμενα, κλασικοί πειρατές δηλαδή, με πολύ καλά εφέ και πολλές κωμικές σκηνές . Ανεπιφύλακτα την προτείνω σε όλους! | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Μάης 31 2007, 00:50 | |
| Κι από τους πειρατές της Καραϊβικής του προηγούμενου ποστ μου, θα πάω σε κάποιους άλλους πειρατές, αυτούς που δρώντας παράνομα, εκμεταλεύονται τον μόχθο και τον ιδρώτα των κινηματογραφικών studios.
Αναφέρομαι στο τελευταίο τους έκτρωμα, την κυκλοφορία της ταινίας Hostel 2, περίπου 10 μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας. Θα μου πείτε, αφού η ταινία κυκλοφόρησε σε εξαιρετική ποιότητα με ta workprints του studio, πάει να πει ότι η δουλειά έγινε από μέσα. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι η πειρατές πλουτίζουν στις πλάτες τίμιων εργαζομένων! | |
|
| |
Giorgio Ψαράκι
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Μάης 31 2007, 14:40 | |
| Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Εγώ μαζί σου πάντως! | |
|
| |
| Ταινίες! | |
|