| Ταινίες! | |
|
+17eri anarchy starlight BILL fiona monadikh mu agaph ΔΗΜΗΤΡΗΣ pasparis21 Μορφή nick Carissa Aaron Antre Pasparis Nikos_7 parpetra ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Candy 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 13 2007, 14:23 | |
| Αν θέλετε να δείτε το illusionist και έχετε dsl σας συνιστώ να το κατεβάσετε από torrents σε DVDrip εννοείται.Η ανάλυση είναι πολύ καλή
Απαγορεύονται τα links για διακίνηση παράνομου περιεχομένου Τροποποιήθηκε από Manager
Έχει επεξεργασθεί από τον/την στις Τρι Φεβ 13 2007, 15:01, 1 φορά | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 13 2007, 14:34 | |
| Ρε σεις να κρατάμε τα προσχήματα τουλάχιστον! Το downloading ταινιών μέσω ιντερνετ είναι παράνομο!!! Admin ρίξε κανα edit. Τώρα αν τύχει και έχετε βρει κάνα βίντεοκλαμπ που σας νοικιάζει ταινίες καινούργιες χωρίς υπότιτλους ( ) μπορείτε να βρείτε υπότιτλους και στο greeksubs. | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 13 2007, 15:00 | |
| Παίδες sorry αλλά ξεχάστηκα.Έχετε δίκιο!!! | |
|
| |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Ηλικία : 41 Περιοχή : NIKAIA Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Φεβ 15 2007, 22:54 | |
| | |
|
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Φεβ 15 2007, 23:48 | |
| Για τον Τεσλα τι ξερεις?Εκεινη την εποχη που υποτιθεται οτι συμβαινει αυτο ακομα δεν ειχε ανακλυφτει καλα καλα ο ηλεκτρισμος, οποτε μη συγκρινεις με το σημερα. Εξαλλου μαγοι δεν υπαρχουν, απλως μεγαλοι ταχυδακτυλουργοι... Anyway, εμενα μαρεσε σαν ταινια, κ σε σχεση με κατι αρχοντες δαχτυλιδιων κ κατι τετοιες βλακειες που κυκλοφορουν ειναι πιο καλη. | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Φεβ 15 2007, 23:54 | |
| Να πάτε να δείτε το Pan's Labyrinth. Πολύ καλή (όχι η καλύτερη του αιώνα, αλλά πολύ καλή) Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση, νοικιάστε το Devil's Backbone (Ισπανική 6η αίσθηση) από κάποιο βίντεοκλαμπ.Είναι του ίδιου σκηνοθέτη. Αν σας άρεσε το ένα θα σας αρέσει και το άλλο. | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Σαβ Φεβ 17 2007, 13:20 | |
| ΤΟ PRESTIGE ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ... ILLUSIONIST ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ... | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| |
| |
Nikos_7 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 39 Περιοχή : Πατησια city Επάγγελμα : Φοιτητής Registration date : 12/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Σαβ Φεβ 17 2007, 15:56 | |
| - parpetra έγραψε:
- ΤΟ PRESTIGE ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΑ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ...
ILLUSIONIST ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ! ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!ΕΜΕΝΑ Κ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. Κ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΝΥΧΙΑ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Σαβ Φεβ 17 2007, 18:16 | |
| χαχαχαχαχαχα
Πράγματι, περιγραφή της ταινίας δίνουμε... ενδεχομένως κάτι που αρέσει στονένα να μην αρέσει στον άλλο. | |
|
| |
Pasparis Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 409 Ηλικία : 40 Περιοχή : Αγία Παρασκευή Επάγγελμα : απο δοκιμαστης στρωματων,τωρα κλητηρας σε τραπεζα...ανωμαλη προσγειωση στην πραγματικοτητα... Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Δευ Φεβ 26 2007, 15:29 | |
| Παιδια πως σας φανηκαν τα φετινα Οσκαρ? | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Δευ Φεβ 26 2007, 15:37 | |
| Δεν ξέρω καν ποιοι ήταν προτεινόμενοι ούτε ξέρω πότε ήταν η βραδιά των Όσκαρ... Αν μπορεί κάποιος και θέλει ας με διαφωτήσει λιγάκι να ενημερωθώ κι εγώ... | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Δευ Φεβ 26 2007, 15:50 | |
| Ναι ούτε εγώ ενημερώθηκα σχετικά.Ας γράψει κάποιος που ξέρει τις υποψηφιότητες και ποιός κέρδισε τελικά(ταινίες,ηθοποιοί) να τα σχολιάσουμε. | |
|
| |
Candy Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 408 Ηλικία : 38 Περιοχή : Acharnes city Επάγγελμα : αργόσχολη Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 27 2007, 12:34 | |
| Λοιπόν σχετικά με τα όσκαρ άκουσα χθες στις ειδήσεις ότι σάρωσε ο "Πληροφοριοδότης",αφού απέσπασε 4 όσκαρ συνολικά περιλαμβανομένου του όσκαρ καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας για τον Μάρτιν Σκορτσέζε. Ήταν τόσο καλή τελικά η ταινία;Εγώ δεν την είδα επειδή όταν σας ρώτησα μου είπατε ότι έχει πολλή βία και δε μπορώ αυτού του είδου ταινίες,θέλω πιο ήρεμα πράγματα,όχι αίματα και σκοτωμούς! | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 27 2007, 14:55 | |
| Εγώ θα το ξαναπώ κι ας καταντήσω γραφικός!!! Μην δείτε τον πληροφοριοδότη αν δεν δείτε πρώτα το original! Mou gaan dou από το Χονγκ Κονγκ. (Infernal Affairs στα αγγλικά) Είναι πολύ καλύτερο από την αντιγραφή του Μάρτιν! Για αυτό άλλωστε κι ο πληροφοριοδότης ήταν στις υποψηφιότητες για καλύτερο ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ σενάριο!!! Πολύ καλή αντιγραφή, αλλά ως εκεί (αντιγραφή καρέ καρέ, όχι αστεία) http://imdb.com/title/tt0338564/ | |
|
| |
parpetra Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 176 Ηλικία : 40 Περιοχή : peiraias!!! Επάγγελμα : zwo-logos (me peira 5 xronwn sto idruma tis pasp oikonomikou) Registration date : 11/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 27 2007, 21:20 | |
| ΡΕ PASPARI 21 ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΙΝΕΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΚΑΡ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ Ο ΣΚΟΡΤΣΕΖΕ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΑΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ.
ΥΓ: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ, ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ "ΚΑΡΕΚΛΑ"... ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ: ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΝ PASPARI 21 ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. | |
|
| |
Candy Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 27 2007, 23:05 | |
| Καλά ο Pasparis21 είναι πολύ άξιος πραγματικά και εγώ τον προτείνω,τα πάει εξαίσια αλλά μπορεί να την έχετε μαζί parpetra την "καρέκλα"..!Μην αγχώνεσαι! | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τρι Φεβ 27 2007, 23:24 | |
| | |
|
| |
Candy Πρύτανης
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Φεβ 28 2007, 17:07 | |
| Μόλις είδα το Prestige και παραλίγο να με πάρει ο ύπνος...Ρε παιδιά βαρετή είναι,έκανα αμάν να τελειώσει.Δε δείχνει τίποτα το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό απλά έχει πέσει πολλή διαφήμιση χωρίς λόγο. Θα δω και το Illusionist και ελπίζω να μου αφήσει καλύτερη αίσθηση... | |
|
| |
Μορφή Φοιτητής
Αριθμός μηνυμάτων : 48 Επάγγελμα : Μπεκρόγατα Registration date : 14/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Φεβ 28 2007, 19:38 | |
| | |
|
| |
econ_gir Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Φεβ 28 2007, 20:18 | |
| Καλυτερες ταινιες ειναι το Prestige και ο Πληροφοριοδοτης!! Οσον αφορα το Prestige που μου το θαψατε μερικοι μερικοι, τι να σας πω προφανως δε σας αρεσει η μαγικη ατμοσφαιρα που επικρατει στην ταινια αν και αυτη ηταν ο σκοπος της, γι αυτην την ατμοσφαιρα εγινε ολος ο θορυβος γυρω απ την ταινια και για τα νοηματα που βγαζει
Επισης πολυ καλο ειναι Το στοιχημα του Σλεβιν (lucky seven Slevin) το οποιο νομιζω εχει βγει σε dvd !! δειτε το ειναι καλο |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Φεβ 28 2007, 22:20 | |
| Όντως το Στοίχημα του Σλέβιν είναι από τις πολύ καλές ταινίες της χρονιάς που πέρασε.Την είχα δει από το καλοκαίρι και ακόμα την προτείνω!!! | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μαρ 02 2007, 14:52 | |
| ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΡΟΚΥ ΤΙ ΛΕΕΙ?ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. | |
|
| |
Carissa Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 171 Ηλικία : 37 Περιοχή : anw pathsia Επάγγελμα : lalala Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μαρ 02 2007, 15:22 | |
| Δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως ο Stalone γύρισε αυτή τη ταινία για να ακουστεί πάλι το όνομα του και να πάρει λεφτά... Τον έχετε δει πώς είναι??? Έχει μεγαλώσει πολύ για να υποδυθεί πάλι έναν τέτοιον ρόλο... | |
|
| |
ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 256 Ηλικία : 38 Περιοχή : ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ Επάγγελμα : COWBOY Registration date : 11/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Μαρ 02 2007, 15:29 | |
| ΕΛΑ ΜΩΡΕ 61 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ 6Η ΤΑΙΝΙΑ.ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ!! | |
|
| |
| Ταινίες! | |
|