| Ταινίες! | |
|
+17eri anarchy starlight BILL fiona monadikh mu agaph ΔΗΜΗΤΡΗΣ pasparis21 Μορφή nick Carissa Aaron Antre Pasparis Nikos_7 parpetra ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Candy 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Ιουλ 11 2007, 03:51 | |
| Here's Johny!!! Redrum... redrum... Απίστευτες ατάκες κι οι 2! Όντως ταινιάρα η λάμψη. Κι η φωλιά του κούκου πολύ καλή είναι, λογικά θα σου αρέσει. | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΣΕΠΟΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ Επάγγελμα : ΔΟΥΛΕΥΩ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ) Registration date : 13/01/2007
Character sheet Test: 30
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Ιουλ 11 2007, 13:46 | |
| ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ TRANSFORMERS ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!!!ΦΟΒΕΡΑ ΕΦΕ!!!ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ!!! KEEP WATCHING!!! | |
|
| |
Aaron Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 283 Ηλικία : 37 Περιοχή : S.F. Επάγγελμα : καθαριστής πισίνας και διακοσμιτής φωταγωγών Registration date : 13/12/2006
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Τετ Ιουλ 11 2007, 17:57 | |
| Απλά ο Καλύτερος | |
|
| |
elias Φοιτηταράς
Αριθμός μηνυμάτων : 94 Ηλικία : 36 Περιοχή : ΣΕΠΟΛΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ Επάγγελμα : ΔΟΥΛΕΥΩ (ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ) Registration date : 13/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Ιουλ 13 2007, 03:35 | |
| THE DUKES OF HUZZARD!!! 1 KAI 2 !!!ΚΑΛΕΣ ΚΟΜΩΔΙΕΣ ΜΕ ΞΕΦΡΕΝΑ ΓΚΑΖΙΑ..... | |
|
| |
Antre Πρύτανης
Αριθμός μηνυμάτων : 466 Ηλικία : 40 Περιοχή : Kalamaki Επάγγελμα : Tempelis Registration date : 10/01/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Ιουλ 19 2007, 11:52 | |
| Είδα το transformers. Όντως έχειπολύ καλά εφέ... αλλά αν δεν ήσασταν fun με το καρτούν όταν ήσασταν μικροί θα σας φανεί ψεύτικο το story και σε αρκετά σημεία λίγο παιδικό. Αν όμως ήσασταν fun (όπως ήμουν και εγώ) θα σας αρέσει | |
|
| |
Giorgio Ψαράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 15 Registration date : 10/05/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Ιουλ 19 2007, 14:51 | |
| Εγώ πάντως που ήμουνα fan, δεν τρελάθηκα κιόλας... | |
|
| |
pasparis21 Οικονομολόγος
Αριθμός μηνυμάτων : 222 Ηλικία : 40 Περιοχή : Suncity Επάγγελμα : foititis (elpizw oxi aiwnios) Registration date : 16/01/2007
| Θέμα: Zeitgeist Movie Σαβ Σεπ 22 2007, 18:27 | |
| Αν σας άρεσε το loose change, θα ξετρελαθείτε με το zeitgeist! Ένα ντοκυμαντέρ που πρέπει να δει ο καθένας μας κι ας είναι το μοναδικό που θα δει ποτέ του. Η ταινία είναι διαθέσιμη για download από το επίσημο σάιτ της. Πληροφορίες και ελληνικοί υπότιτλοι εδώ: http://www.apsubs.com/viewtopic.php?t=1776&highlight=Περιμένω εντυπώσεις! | |
|
| |
Rambo Τελειόφοιτος
Αριθμός μηνυμάτων : 199 Ηλικία : 40 Περιοχή : Ζούγκλα του Βιετνάμ Επάγγελμα : Υδραυλικός Registration date : 01/02/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Κυρ Σεπ 23 2007, 22:57 | |
| Έκατσα και είδα το The good shepherd (O καθοδηγητής). Είναι η ιστορία ενός (Ματ Ντέιμον) που σταδιακά μετά από δολοπλοκίες, συνομωσίες και λοιπές σκοτεινές μεθόδους έγινε εγκέφαλος της CIA. Δείχνει επίσης το αντίκτυπο στην προσωπική του ζωή και το τίμημα που τελικά πλήρωσε. Βαριά ταινία, παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ... | |
|
| |
allstaraki Ψαράκι
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Ηλικία : 38 Περιοχή : Χαλάνδρι Επάγγελμα : a pair of shoes Registration date : 09/06/2007
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Δευ Οκτ 22 2007, 15:38 | |
| Για τους φαν της alternative ροκ σκηνης θα προτεινα ανεπιφυλακτα την ταινια CONTROL η οποια παρουσιαζει την πορεια του Ian Kurtis-τραγουδιστη των Joy Division- και τον αδικο χαμο του!Βεβαια περιμενα περισσοτερα αλλα αξιζει...!! | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Πεμ Ιουν 12 2008, 15:46 | |
| Σας συνιστω ανεπιφυλακτα ΝΑ ΜΗΝ δειτε το Sex And The City. Σε περιπτωση που διαπραξετε το μοιραιο αυτο λαθος, φροντιστε να υπαρχει καποιος εκπροσωπος του γυναικειου φιλου μαζι σας γιατι θα σας περασουν για ντιγκιντανγκες. Ασφαλης πηγες διαρρεουν οτι σεναριογραφος του Sex And The City ειναι γυναικα, με ελλειπη η ανυπαρκτη σεξουαλικη ζωη(ανεραστη). Μια ταινια που παραυτα μπορει να προσδωσει μεγαλη ικανοποιηση σε ατομα τα οποια ειναι mentally impaired(κοινως καθυστερημενα). Στα 10 παιρνει το συμβολικο 1. |
|
| |
elias Φοιτηταράς
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Ιουν 13 2008, 00:55 | |
| ΧΑΧΑ...Μ αρεσει ο τροπος μου σκεφτεσαι... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ταινίες! Παρ Ιουν 13 2008, 15:04 | |
| Και μενα, για αυτο με αγαπαω. Τωρα για τους αλλους οι αποψεις διιστανται. Φροντιζω να τροφοδοτω και τις δυο αποψεις δινοντας τον καλυτερο μου εαυτο. |
|
| |
| Ταινίες! | |
|